Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, un nou scandal cu soţia fostului tenismen. Ce acuzaţii i-a adus Ioanei

23 07. 2024, 13:03

Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, a făcut noi acuzaţii la adresa Ioanei. Pe 19 iulie, fostul tenismen a împlinit 78 de ani, iar tânăra mărturiseşte că nu a putut să ia legătura cu tatăl ei şi să-l felicite. Aceasta crede că soţia lui i-a blocat numărul de telefon, din cauza disputelor pe care le-au avut în trecut.

Scandalul dintre Ioana Năstase și fiica adoptivă a lui Ilie Năstase a izbucnit în urmă cu trei ani. La vremea respectivă, tânăra și-a acuzat tatăl că nu a susținut-o financiar, iar bruneta a intervenit. Lucrurile păreau însă că s-au liniştit între cele două.

Ilie Năstase şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de familie

Săptămâna trecută, Ilie Năstase a împlinit 78 de ani și a ieșit la masă alături de familie: soția, fiul acesteia și Alessia, fiica fostului tenismen din căsnicia cu Amalia.

Charlotte a vrut să-şi sune tatăl de ziua lui, însă nu a reuşit să ia legătura cu acesta. De vină, spune tânăra ar fi chiar Ioana Năstase care i-ar fi blocat numărul de telefon.

„Nu pot să dau de tatăl meu, pentru că actuala lui soție mi-a blocat numărul în telefonul lui! Am vrut să-l sun să-i spun „La mulți ani!’, dar nu am putut să dau de el.

Sunt foarte supărată. Nu pot să dau nici de fratele meu, Nick! De cinci luni, nimeni nu mai dă de el, nu știu ce se întâmplă cu el. A dispărut! De asta vroiam să vorbesc cu tatăl meu, poate reușește să dea de el”, a declarat aceasta pentru click.ro.

Cum a reacţionat Ioana Năstase

Ioana Năstase se spune că nu ar fi făcut niciodată un astfel de gest. Nu exclude însă ca Ilie Năstase să fie cel care a blocat-o.

„Eu nu am blocat-o, Doamne ferește! Eu iubesc toți copiii lui Ilie, dovada că am luat masa cu Alessia. Eu i-am acceptat lui Charlotte și cererea de prietenie pe Facebook, ne-a dat like la poza postată de ziua lui Ilie.

Eu nu umblu niciodată în telefonul lui Ilie. Acum, nu pot să știu dacă nu a blocat-o chiar el… Dar, putea să mă contacteze pe mine că-i spuneam s-o deblocheze.

Eu iubesc copiii, cum aș putea să nu mă înțeleg cu copiii lui Ilie?! Ea este supărată pe mine probabil că am luat poziție la ultima ei altercație cu Ilie, când am spus că Ilie își susține toți copiii financiar! Și eu știu că așa face! Are grijă de toți copiii lui”, s-a apărat Ioana Năstase.

 

Sursă foto: social media